Giriş Kayıt
Todd Blatt

Todd Blatt


Yapımcı

Todd Blatt, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Yapımcı 6.8 1,290

Tehlikeli Yakınlaşmalar
2013 Gerilim Yapımcı 4.7 1,490
2008 Dram Yapımcı 6.0 353
1994 Gerilim Yapımcı 6.3 142
1993 Gerilim Yapımcı 5.0 229
1993 Komedi Yapımcı 2.7 539
Film Altyazıları
Upgrade (9,364) Deadpool 2 (6,247) Tag (4,192) Avengers: Infinity War (3,411) Skyscraper (3,125) Adrift (2,542) The Endless (1,870) Down a Dark Hall (1,538) Ah-ga-ssi (801) Bad Samaritan (692)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,745) La casa de papel (2,130) The 100 (1,894) Better Call Saul (1,499) Yellowstone (1,352) Suits (1,181) Vikings (1,084) Friends (1,062) Westworld (1,054) Black Mirror (987)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018