Giriş Kayıt
Edward Blatchford

Edward Blatchford


Oyuncu

Edward Blatchford, oyuncu.

Son Mohikan (1992) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ed Batchford | Ed Blatchford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Komedi Oyuncu 4.5 390

Kaçacak Yer Yok
1993 Aksiyon Oyuncu 5.6 19,942
1993 Dram Oyuncu 6.4 3,392

Son Mohikan
1992 Aksiyon Oyuncu 7.8 134,075
1991 Tarihi Oyuncu 7.5 804

Müzik Kutusu
1989 Dram Oyuncu 7.3 6,118

Konvoy
1978 Komedi Oyuncu 6.3 13,418
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019