Giriş Kayıt
Ricardo Blat

Ricardo Blat (67)


Oyuncu

Ricardo Barbosa Blat, 16 Kasım 1950 Ferraz de Vasconcelos, São Paulo, Brezilya doğumlu oyuncu.

Carandiru (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ricardo Barbosa Blat
Doğum Tarihi: 16 Kasım 1950
Doğum Yeri: Ferraz de Vasconcelos, São Paulo, Brezilya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 64 Aksiyon Oyuncu 6.0 109

Son Durak 174
2008 58 Suç Oyuncu 7.1 4,086
2007 57 Suç Oyuncu 6.0 150
2005 55 Belgesel Oyuncu 7.9 363
2003 53 Dram Oyuncu 7.6 14,207
2002 52 Biyografi Oyuncu 7.1 2,022
2000 Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,470) The Sinner (2,246) Shameless (1,518) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,492) A Discovery of Witches (1,411) Bodyguard (1,400) Suits (1,379) The 100 (1,337) Fear the Walking Dead (1,106)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018