Giriş Kayıt
Waldemar Blaszczyk

Waldemar Blaszczyk


Oyuncu

Waldemar Blaszczyk, Bardo, Dolnoslaskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Bardo, Dolnoslaskie, Polonya
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.7 27
2015 Komedi Oyuncu 5.4 678
2012 Komedi Oyuncu 7.0 112
2008 Komedi Oyuncu 5.2 157
2005 Komedi Oyuncu 5.2 309
2002 Dram Oyuncu 7.2 255
2000 Dram Oyuncu 2.5 318
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,684) Supernatural (4,526) The Big Bang Theory (3,218) The Flash (2,558) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,829) Shameless (1,695) Titans (1,620) La Casa de Papel (1,142) Manifest (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018