Giriş Kayıt
Harry Blank

Harry Blank (50)


Oyuncu

Harry Blank, 17 Eylül 1968 Aichach, Almanya doğumlu oyuncu.

Badetag (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Eylül 1968
Doğum Yeri: Aichach, Almanya
Burcu: Başak
Boyu: 1.86 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,531
2008 Oyuncu 6.1 15
2004 Suç Oyuncu 5.6 109
2002 Komedi Oyuncu 6.0 239
2001 Aksiyon Oyuncu 4.2 136
1998 Dram Oyuncu 4.7 201
1997 Suç Oyuncu 5.0 169
1997 Dram Oyuncu    
1996 Dram Oyuncu 2.5 114
1995 Dram Oyuncu 6.0 33
1995 Komedi Oyuncu 7.8 53
1993 Dram Oyuncu 3.5 153
1989 Dram Oyuncu 4.7 153
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019