Giriş Kayıt
Saga Blanchard

Saga Blanchard


Yapımcı, Oyuncu

Saga Blanchard, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı 5.8 167
2010 Dram Yapımcı 5.4 647
2008 Komedi Çeşitli 6.9 11,173

Rus Bebekler
2005 Komedi Çeşitli 7.0 18,490
2004 Komedi Çeşitli 5.8 509
2000 Dram Çeşitli 5.5 64

Yıldırım Aşkı
1983 Biyografi Oyuncu 7.4 1,431
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019