Giriş Kayıt
Susie Blake

Susie Blake (68)


Oyuncu

Susie Blake, 19 Nisan 1950 Highgate, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

"Coronation Street" (1960) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Nisan 1950
Doğum Yeri: Highgate, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Grumpy Old Women
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.8 332
2014 64 Komedi Oyuncu 3.5 1,016
2013 63 Suç Oyuncu 6.8 1,232
2013 Komedi Oyuncu 7.5 392
2012 Komedi Oyuncu 5.6 110
2012 Komedi Oyuncu 7.9 51
2011 Komedi Oyuncu 7.4 6,650

Vahşi Yaratıklar
1997 47 Komedi Oyuncu 6.4 21,410
1980 Dram Oyuncu 7.6 140
Dizi Altyazıları
Vikings (6,753) Supernatural (2,036) Titans (1,706) Outlander (1,477) The Big Bang Theory (1,313) Friends (1,002) The Flash (931) La Casa de Papel (849) Arrow (823) Black Mirror (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018