Giriş Kayıt
Susie Blake

Susie Blake (68)


Oyuncu

Susie Blake, 19 Nisan 1950 Highgate, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

"Coronation Street" (1960) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Nisan 1950
Doğum Yeri: Highgate, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Grumpy Old Women
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.6 297
2014 64 Komedi Oyuncu 3.6 771
2013 63 Suç Oyuncu 6.8 1,208
2013 Komedi Oyuncu 7.6 365
2012 Komedi Oyuncu 5.6 110
2012 Komedi Oyuncu 7.9 51
2011 Komedi Oyuncu 7.4 6,582

Vahşi Yaratıklar
1997 47 Komedi Oyuncu 6.4 21,261
1980 Dram Oyuncu 7.7 138
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018