Giriş Kayıt
Paul Blackthorne

Paul Blackthorne (49)


Oyuncu

Paul Blackthorne, 05 Mart 1969 Wellington, Shropshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Ok (2012), Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da (2001), The Dresden Files (2007), Lipstick Jungle (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1969
Doğum Yeri: Wellington, Shropshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.92 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 48 Aksiyon Oyuncu 6.9 32
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,843
2017 48 Dram Oyuncu 6.9 65

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 72,986

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 45 Komedi Oyuncu 5.6 114,122
2013 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,380

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 364,387

Adalet Birliği: Kıyamet
2012 43 Animasyon Oyuncu 7.5 26,253
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 15,567
2010 Suç Oyuncu 7.2 7,434

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 40 Animasyon Oyuncu 6.8 86,949
2009 Komedi Oyuncu 8.3 106,990
2009 Komedi Oyuncu 6.5 6,704
2008 Dram Oyuncu 7.4 1,463
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 38,242
2007 Aksiyon Oyuncu 7.7 8,270

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 5.1 151
2006 37 Dram Oyuncu 6.9 5,082
2004 Suç Oyuncu 8.7 78,471
2003 Dram Oyuncu 6.3 56
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 160,613

Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da
2001 32 Macera Oyuncu 8.1 89,207
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,416

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 45,033
Dizi Altyazıları
Daredevil (6,115) Supernatural (4,811) Shameless (3,994) The Big Bang Theory (3,893) The Flash (2,714) Better Call Saul (2,343) A Discovery of Witches (2,249) Titans (1,890) Doctor Who (1,825) La Casa de Papel (1,414)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018