Giriş Kayıt
Robert Blackman

Robert Blackman


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Robert Blackman, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Koşan Adam (1987), Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), Legion (2017), Uzay Yolu VII: Yeni Nesil (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Blackman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.4 65,832
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 22,024
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı    
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 7,606
2011 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 7,588
2010 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 26,583

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.4 50,001

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü
Çeşitli
6.4 65,245

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.5 36,833

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 62,690

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.6 106,846

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.7 47,476

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.6 67,540

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.9 41,422

Cazibe
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 1,343

Koşan Adam
1987 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 125,454

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.6 80,522
1986 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 1,747

Mor Yıllar
1985 Dram Kostüm Bölümü 7.8 68,723
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,187) The 100 (2,429) La casa de papel (1,836) Castle Rock (1,745) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,370) The Sinner (1,128) Vikings (951) Westworld (787) Friends (768)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018