Giriş Kayıt
Robert Blackman

Robert Blackman


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Robert Blackman, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Koşan Adam (1987), Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), Legion (2017), Uzay Yolu VII: Yeni Nesil (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Blackman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.3 69,109
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 22,338
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 3,796
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 7,932
2011 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 8,030
2010 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 27,038

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.4 50,703

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü
Çeşitli
6.4 66,601

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.5 38,257

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 63,839

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.6 108,552

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.7 49,267

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.6 68,863

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.9 43,045

Cazibe
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 1,479

Koşan Adam
1987 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 127,916

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.6 83,431
1986 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 1,931

Mor Yıllar
1985 Dram Kostüm Bölümü 7.8 70,165
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,884) Vikings (7,078) The Big Bang Theory (2,508) Black Mirror (1,877) Outlander (1,603) Gotham (1,506) Peaky Blinders (1,201) La casa de papel (1,158) Nightflyers (1,104) Friends (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019