Giriş Kayıt
Robert Blackman

Robert Blackman


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Robert Blackman, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Koşan Adam (1987), Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), Legion (2017), Uzay Yolu VII: Yeni Nesil (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Blackman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.4 67,950
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 22,199
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 3,767
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 7,886
2011 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 8,022
2010 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 26,871

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.4 50,381

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü
Çeşitli
6.4 66,058

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.5 37,615

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 63,333

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.6 107,820

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.7 48,426

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.6 68,326

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.9 42,346

Cazibe
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 1,465

Koşan Adam
1987 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 126,778

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.6 82,256
1986 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 1,923

Mor Yıllar
1985 Dram Kostüm Bölümü 7.8 69,589
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018