Giriş Kayıt
Joan Blackham

Joan Blackham


Oyuncu

Wolverhampton, West Midlands, England, UK, Wolverhampton, West Midlands, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Sivastopol için Savaş (2015), (2012) Çevik Kuvvet (2012), (1979) The Fall and Rise of Reginald Perrin (1979), (2001) Judge John Deed (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wolverhampton, West Midlands, England, UK
Doğum Yeri: Wolverhampton, West Midlands, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.3 3,795
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 528

Sivastopol için Savaş
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 7,580
2012 Komedi Oyuncu 4.4 796

Çevik Kuvvet
2012 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,857
2006 Suç Oyuncu 4.3 318
2006 Komedi Oyuncu 5.9 279

Anneler ve Kızları
2004 Dram Oyuncu 7.5 58
2001 Suç Oyuncu 7.6 860

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Oyuncu 6.7 199,480
2000 Dram Oyuncu 5.1 899
1997 Komedi Oyuncu 6.4 1,208
1995 Komedi Oyuncu 5.3 245

Bolluk
1985 Dram Oyuncu 6.1 2,402
1982 Dram Oyuncu 6.6 543
1979 Komedi Oyuncu 8.0 1,388
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,998) Arrow (1,620) Outlander (1,269) Supernatural (1,112) Better Call Saul (944) La Casa de Papel (914) Titans (905) The Last Ship (892) Doctor Who (815) Kidding (656)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018