Giriş Kayıt
Lewis Black

Lewis Black (70)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Lewis Niles Black, 30 Ağustos 1948 Silver Spring, Maryland, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Yılın Başkanı (2006), Başıboş Afacanlar (2006), Aile Sırları (2010), Lewis Black: Black on Broadway (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lewis Niles Black
Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1948
Doğum Yeri: Silver Spring, Maryland, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 70 Belgesel Oyuncu 8.0 3,836
2017 69 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.9 277
2017 69 Belgesel Oyuncu 7.5 456

Süper Yetenek
2016 68 Animasyon Oyuncu 5.9 3,665
2016 68 Komedi Oyuncu 4.3 675
2016 Komedi Oyuncu 6.6 3,980
2016 Dram Oyuncu 7.4 1,617
2015 67 Animasyon Oyuncu 7.5 4,412

Ters Yüz
2015 67 Animasyon Oyuncu 8.2 509,991
2015 Komedi Oyuncu 5.5 2,750
2014 66 Belgesel Oyuncu 6.3 1,015
2013 65 Belgesel Oyuncu 7.8 10
2013 65 Belgesel Oyuncu 7.5 127
2013 65 Belgesel Oyuncu 7.6 97
2012 64 Belgesel Oyuncu 5.7 80
2012 64 Belgesel Oyuncu 6.3 298
2012 64 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.1 549

Ninja Kaplumbağalar
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 7,125
2011 63 Dram Oyuncu 5.3 652
2011 Komedi Oyuncu 6.8 31
2011 63 Belgesel Oyuncu 7.4 730

Aile Sırları
2010 62 Komedi Oyuncu 5.6 3,430
2010 62 Belgesel Oyuncu 6.5 689
2010 62 Belgesel Oyuncu 7.4 2,006
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 6,287
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,420
2008 60 Komedi Oyuncu 7.5 1,829
2006 58 Komedi Oyuncu 4.2 4,542

Yılın Başkanı
2006 58 Komedi Oyuncu 6.2 30,009

Başıboş Afacanlar
2006 58 Macera Oyuncu 5.2 9,471

Çılgınlar Sınıfı
2006 58 Komedi Oyuncu 6.5 115,080
2006 58 Komedi Oyuncu 6.2 538
2005 57 Komedi Oyuncu 7.2 2,270
2005 57 Belgesel Oyuncu 6.4 15,564
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,722
2004 56 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.1 1,369
2000 Animasyon Oyuncu 8.0 9,538
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,610
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,056
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,751
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,743
1993 45 Komedi Oyuncu 6.0 2,221

Sen Nereden Çıktın?
1991 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 16,494

Dehşetin Nefesi
1990 42 Dram Oyuncu 7.5 88,127

Hannah Ve Kız Kardeşleri
1986 38 Komedi Oyuncu 7.9 60,386
Dizi Altyazıları
Vikings (3,311) Supernatural (3,243) Arrow (2,453) The Flash (2,011) Supergirl (1,126) La Casa de Papel (998) Counterpart (946) Friends (831) The Protector (803) Peaky Blinders (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018