Giriş Kayıt
Jack Black

Jack Black (49)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Müzisyen

Thomas Jacob Black, 28 Ağustos 1969 Hermosa Beach, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, müzisyen.

2006 yılının Mart ayında Tanya Haden ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

King Kong (2005), Tropik Fırtına: Al Bakalım (2008), Hababam Rock (2003), Tatil (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Jacob Black
Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Hermosa Beach, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Tenacious D
Takma İsmi: Jables
Burcu: Başak
Boyu: 1.68 m
8.4 (59 Oy)
  • Currently 168.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (90)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 49 Macera Oyuncu 6.3 991

Eski Evdeki Büyülü Saat
2018 49 Komedi Oyuncu 6.3 8,375

Merak Etme, Fazla Uzaklaşamaz
2018 49 Biyografi Oyuncu 7.0 5,508
2017 48 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
5.9 6,128

Jumanji: Vahşi Orman
2017 48 Aksiyon Oyuncu 7.0 209,571
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 3,482
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.1 107,572

Kung Fu Panda: Ustanın Sırları
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.1 1,075

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 46 Macera Oyuncu 6.3 67,109
2015 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.8 11,938
2015 Müzik Oyuncu
Müzik
6.6 3,492
2015 46 Dram Yapımcı 5.7 2,307
2015 46 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.0 9,077
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 741
2014 45 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 340

Kaset İşi
2014 45 Komedi Oyuncu 5.1 97,146
2014 45 Belgesel Oyuncu 7.2 658
2014 45 Belgesel Oyuncu 7.3 2,023
2014 45 Belgesel Oyuncu 6.6 520
2013 Komedi Oyuncu 7.8 6,912
2012 Komedi Oyuncu 7.6 3,375
2012 Komedi Oyuncu 8.6 7,523
2012 Müzik Oyuncu 7.4 184
2012 43 Komedi Yapımcı    

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 42 Komedi Müzik
Oyuncu
6.8 52,498

Muppetlar
2011 42 Komedi Oyuncu 7.1 81,107

Kung Fu Panda: Ustaların Sırrı
2011 42 Animasyon Oyuncu 6.9 2,625
2011 42 Komedi Oyuncu 6.2 38,675
2011 Müzik Oyuncu 5.1 225
2011 42 Animasyon Oyuncu 7.2 217,154
2011 42 Belgesel Oyuncu 7.0 5,772
2011 42 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 4,356

Guliver'in Gezileri
2010 41 Macera Yapımcı
Oyuncu
4.9 59,210

Kung Fu Panda Tatil
2010 41 Animasyon Oyuncu 6.9 4,489
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,007
2010 41 Belgesel Oyuncu 8.5 3,500
2009 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,476

Fi Tarihi
2009 40 Macera Oyuncu 4.9 83,615
2009 Komedi Oyuncu 7.0 11,254
2009 Oyuncu 8.0 2,147

Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları
2008 39 Animasyon Oyuncu 7.2 6,470
2008 39 Müzik Müzik
Oyuncu
Senarist
   

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 39 Aksiyon Oyuncu 7.0 342,911
2008 Kısa Metraj
Oyuncu
7.4 3,224
2008 39 Animasyon Oyuncu 7.6 362,724

Lütfen Başa Sarın
2008 39 Komedi Oyuncu 6.4 84,784

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 38 Komedi Oyuncu 6.1 18,041
2007 38 Komedi Oyuncu 6.8 61,165
2007 Komedi Oyuncu 8.1 1,442
2007 Oyuncu 7.2 1,335
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,972

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 38 Komedi Yapımcı 6.1 5,758

Tatil
2006 37 Komedi Oyuncu 6.9 209,553

Gönüllü Kahraman : Nacho Libre
2006 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 73,722

Kaderin Penası
2006 37 Macera Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.8 94,521
2005 36 Aksiyon Oyuncu 7.2 356,177
2005 36 Belgesel Oyuncu 8.0 192
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 243
2005 Komedi Oyuncu 8.8 267,103
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,643

Köpekbalığı Hikayesi
2004 35 Animasyon Oyuncu 6.0 149,549
2004 Animasyon Oyuncu 3.5 136

Efsane Haberci
2004 35 Komedi Oyuncu 7.2 299,617

Kıskanç
2004 35 Komedi Oyuncu 4.8 28,274
2004 35 Müzik Oyuncu 6.3 1,152

Hababam Rock
2003 34 Komedi Oyuncu 7.1 235,986

On Üç
2003 34 Biyografi 6.8 74,426
2003 34 Belgesel Senarist
Yapımcı
Oyuncu
Müzik
   
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,894
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,557

Buz Devri
2002 33 Animasyon Oyuncu 7.5 381,774
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 5,221

Gençlik Hayalleri
2002 33 Komedi Oyuncu 6.2 44,194
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 20,270

Koş Ronnie Koş
2002 33 Komedi Oyuncu 6.4 5,044

Alçak Adam
2001 32 Komedi Oyuncu 5.9 118,716

Şeytan Kadın
2001 32 Komedi Oyuncu 5.9 36,052

Sensiz Olmaz
2000 31 Komedi Oyuncu 7.5 155,512
2000 Komedi Yapımcı
Müzik
Oyuncu
Senarist
   
1999 30 Dram Oyuncu 7.0 6,546
1999 30 Komedi Oyuncu 5.4 3,753

Beşik Sallanacak
1999 30 Dram Oyuncu 6.9 8,406

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 29 Korku Oyuncu 4.6 61,884

Devlet Düşmanı
1998 29 Aksiyon Oyuncu 7.3 208,275

Çakal
1997 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 97,089

Çılgın Marslılar
1996 27 Komedi Oyuncu 6.3 191,115

Baş Belası
1996 27 Komedi Oyuncu 6.1 137,127

Fanatik
1996 27 Dram Oyuncu 5.8 42,405
1996 27 Aksiyon Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,707
1996 27 Komedi Oyuncu 4.4 23,739

Ölüm Yolunda
1995 26 Suç Oyuncu 7.5 80,729

Su Dünyası
1995 26 Aksiyon Oyuncu 6.2 161,200
1995 Komedi Oyuncu 8.3 7,981
1995 26 Komedi Oyuncu 6.1 4,221
1994 25 Macera Oyuncu 3.2 9,329

Kör Adalet
1994 25 Aksiyon Oyuncu    

Cezalandırıcı
1993 24 Aksiyon Oyuncu 6.6 140,471
1993 24 Macera Oyuncu 6.2 5,693
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,596
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,645
1992 23 Komedi Oyuncu 7.0 12,360
1992 Suç Oyuncu 7.8 3,383
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,452
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,840
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018