Giriş Kayıt
Jack Black

Jack Black (48)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Müzisyen

Thomas Jacob Black, 28 Ağustos 1969 Hermosa Beach, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, müzisyen.

2006 yılının Mart ayında Tanya Haden ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

King Kong (2005), Tropik Fırtına: Al Bakalım (2008), Hababam Rock (2003), Tatil (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Jacob Black
Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Hermosa Beach, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Tenacious D
Takma İsmi: Jables
Burcu: Başak
Boyu: 1.68 m
8.4 (56 Oy)
  • Currently 167.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (89)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 Fantastik Oyuncu    
2018 Macera Oyuncu    
2018 Biyografi Oyuncu 6.9 1,469
2017 48 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
5.9 5,652

Jumanji: Vahşi Orman
2017 48 Aksiyon Oyuncu 7.0 191,809
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 2,383
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.1 105,682

Kung Fu Panda: Ustanın Sırları
2016 47 Animasyon Oyuncu 7.1 854

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 46 Macera Oyuncu 6.3 65,691
2015 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.8 11,211
2015 Müzik Oyuncu
Müzik
6.6 3,370
2015 46 Dram Yapımcı 5.7 1,728
2015 46 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.0 9,077
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701
2014 45 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 141

Kaset İşi
2014 45 Komedi Oyuncu 5.1 96,372
2014 45 Belgesel Oyuncu 7.2 658
2014 45 Belgesel Oyuncu 7.3 1,572
2014 45 Belgesel Oyuncu 6.6 399
2013 Komedi Oyuncu 7.8 6,771
2012 Komedi Oyuncu 7.7 3,057
2012 Müzik Oyuncu 7.3 176
2012 43 Komedi Yapımcı    

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 42 Komedi Müzik
Oyuncu
6.8 52,221

Muppetlar
2011 42 Komedi Oyuncu 7.1 80,692

Kung Fu Panda: Ustaların Sırrı
2011 42 Animasyon Oyuncu 6.9 2,377
2011 42 Komedi Oyuncu 6.2 38,181
2011 Müzik Oyuncu 5.1 223
2011 42 Animasyon Oyuncu 7.3 214,818
2011 42 Belgesel Oyuncu 7.0 5,435
2011 42 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 4,023

Guliver'in Gezileri
2010 41 Macera Yapımcı
Oyuncu
4.9 58,768

Kung Fu Panda Tatil
2010 41 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,800
2010 41 Belgesel Oyuncu 8.5 3,042
2009 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,296

Fi Tarihi
2009 40 Macera Oyuncu 4.9 82,695
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 Oyuncu 8.0 2,084

Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları
2008 39 Animasyon Oyuncu 7.2 4,741
2008 39 Müzik Müzik
Oyuncu
Senarist
   

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 39 Aksiyon Oyuncu 7.0 340,448
2008 Kısa Metraj
Oyuncu
7.4 3,120
2008 39 Animasyon Oyuncu 7.6 358,786

Lütfen Başa Sarın
2008 39 Komedi Oyuncu 6.4 82,797

Kız Kardeşim Evleniyor
2007 38 Komedi Oyuncu 6.1 17,440
2007 38 Komedi Oyuncu 6.8 60,887
2007 Komedi Oyuncu 8.2 989
2007 Oyuncu 7.3 1,301
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,814

Köpeğini Kaybedenler Kulübü
2007 38 Komedi Yapımcı 6.1 5,438

Tatil
2006 37 Komedi Oyuncu 6.9 208,190

Gönüllü Kahraman : Nacho Libre
2006 37 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 73,003

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 37 Macera Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.8 93,881
2005 36 Aksiyon Oyuncu 7.2 353,461
2005 36 Belgesel Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Komedi Oyuncu 8.8 260,412
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

Köpekbalığı Hikayesi
2004 35 Animasyon Oyuncu 6.0 148,429
2004 Animasyon Oyuncu 3.2 122

Efsane Haberci
2004 35 Komedi Oyuncu 7.2 297,581

Kıskanç
2004 35 Komedi Oyuncu 4.8 27,801
2004 35 Müzik Oyuncu 6.4 1,123

Hababam Rock
2003 34 Komedi Oyuncu 7.1 233,750

On Üç
2003 34 Biyografi 6.8 74,102
2003 34 Belgesel Senarist
Yapımcı
Oyuncu
Müzik
   
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,717
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,364

Buz Devri
2002 33 Animasyon Oyuncu 7.5 377,595
2002 Animasyon Oyuncu 8.3 5,153

Gençlik Hayalleri
2002 33 Komedi Oyuncu 6.2 43,907
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 20,208

Koş Ronnie Koş
2002 33 Komedi Oyuncu 6.4 4,772

Alçak Adam
2001 32 Komedi Oyuncu 5.9 118,093

Şeytan Kadın
2001 32 Komedi Oyuncu 5.9 35,826

Sensiz Olmaz
2000 31 Komedi Oyuncu 7.5 154,668
2000 Komedi Yapımcı
Müzik
Oyuncu
Senarist
   
1999 30 Dram Oyuncu 7.0 6,253
1999 30 Komedi Oyuncu 5.4 3,724

Beşik Sallanacak
1999 30 Dram Oyuncu 6.9 8,081

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 29 Korku Oyuncu 4.6 61,377

Devlet Düşmanı
1998 29 Aksiyon Oyuncu 7.3 206,829

Çakal
1997 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 96,484

Çılgın Marslılar
1996 27 Komedi Oyuncu 6.3 189,958

Baş Belası
1996 27 Komedi Oyuncu 6.1 136,056

Fanatik
1996 27 Dram Oyuncu 5.8 41,651
1996 27 Aksiyon Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,304
1996 27 Komedi Oyuncu 4.4 23,586

Ölüm Yolunda
1995 26 Suç Oyuncu 7.5 80,185

Su Dünyası
1995 26 Aksiyon Oyuncu 6.1 160,085
1995 Komedi Oyuncu 8.5 6,559
1995 26 Komedi Oyuncu 6.1 4,221
1994 25 Macera Oyuncu 3.1 9,119

Kör Adalet
1994 25 Aksiyon Oyuncu    

Cezalandırıcı
1993 24 Aksiyon Oyuncu 6.6 139,398
1993 24 Macera Oyuncu 6.2 5,651
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 23 Komedi Oyuncu 7.0 11,662
1992 Suç Oyuncu 7.8 3,383
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,395
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,055) The 100 (2,374) La casa de papel (1,779) Castle Rock (1,717) Preacher (1,335) Sharp Objects (1,330) The Sinner (1,118) Vikings (928) Westworld (749) Friends (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018