Giriş Kayıt
Bill Black

Bill Black


Müzisyen, Görsel Efekt

Bill Black, müzisyen, görsel efekt.

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk (1989), Pump Up the Volume (1990), Fortress (1992), Allan Quatermain and the Lost City of Gold (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William B. Black | William Black
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Gemisi Askerleri 3: Yağmacı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 21,342
2006 Korku Görsel Efekt 4.7 1,406

Yeraltı Canavarı 4
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 10,109

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 467,494

Lanetli Tepe
1999 Korku Görsel Efekt 5.6 49,709

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Görsel Efekt 5.0 11,868

Sel
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 29,768

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 922,140

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Görsel Efekt 6.4 46,550
1997 Biyografi Müzik 5.8 1,865
1994 Gerilim Müzik 5.4 187
1993 Suç Müzik 6.5 1,729
1992 Aksiyon Müzik 5.9 25,553
1991 Aksiyon Müzik 6.0 3,148
1990 Dram Müzik 7.2 23,858
1990 Aksiyon Müzik 5.6 2,881

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Müzik 5.1 35,497

Evden Uzakta
1989 Gerilim Müzik 5.7 1,699
1988 Komedi Müzik 4.9 275
1986 Aksiyon Müzik 4.4 7,967
1986 Aksiyon Müzik 5.9 4,062
1986 Dram Müzik 4.8 116
Dizi Altyazıları
Vikings (9,992) Supernatural (4,160) Titans (2,331) The Gifted (1,495) The Big Bang Theory (1,328) La Casa de Papel (1,160) Manifest (1,111) Black Mirror (1,096) Peaky Blinders (1,012) Friends (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018