Giriş Kayıt
Bill Black

Bill Black


Müzisyen, Görsel Efekt

Bill Black, müzisyen, görsel efekt.

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk (1989), Pump Up the Volume (1990), Fortress (1992), Allan Quatermain and the Lost City of Gold (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William B. Black | William Black
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Gemisi Askerleri 3: Yağmacı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 20,173
2006 Korku Görsel Efekt 4.7 1,312

Yeraltı Canavarı 4
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 9,492

X-Men 2
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 464,469

Lanetli Tepe
1999 Korku Görsel Efekt 5.6 49,263

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Görsel Efekt 4.9 10,974

Sel
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 29,411

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 913,211

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Görsel Efekt 6.4 46,241
1997 Biyografi Müzik 5.8 1,698
1994 Gerilim Müzik 5.7 164
1993 Suç Müzik 6.6 1,528
1992 Aksiyon Müzik 5.9 24,647
1991 Aksiyon Müzik 6.0 2,651
1990 Dram Müzik 7.2 23,692
1990 Aksiyon Müzik 5.6 2,434

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Müzik 5.1 35,013

Evden Uzakta
1989 Gerilim Müzik 5.7 1,622
1988 Komedi Müzik 5.0 234
1986 Aksiyon Müzik 4.4 7,755
1986 Aksiyon Müzik 5.9 3,784
1986 Dram Müzik 4.7 105
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018