Giriş Kayıt
Tommy Blacha

Tommy Blacha


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Tommy Blacha, Detroit, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Late Night with Conan O'Brien (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Tommy Batflatch | Dick Blacha | Thomas Blacha | To
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.9 1,774
2014 Animasyon Oyuncu
Senarist
6.3 1,052
2013 Komedi Oyuncu 7.8 7,045
2013 Animasyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.7 403
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 772
2012 Komedi Senarist 8.6 7,818
2010 Komedi Senarist 6.1 786
2010 Animasyon Yapımcı 7.2 693
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 1,879
2007 Animasyon Yapımcı 7.8 13,378
2006 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Çeşitli
8.3 14,141
2003 Komedi Senarist 8.0 12,237
2002 Komedi Senarist
Çeşitli
8.0 1,484
2000 Animasyon Oyuncu 7.7 20,766
1993 Komedi Oyuncu
Senarist
8.2 15,749
Film Altyazıları
Venom (3,254) A Simple Favor (2,880) First Man (2,082) Roma (1,964) Between Worlds (1,337) Lukas (1,160) The Predator (1,071) The House with a Clock in Its Walls (966) Sky Hunter (899) Mowgli (828)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,075) Vikings (3,042) The Flash (2,035) Supernatural (1,876) Supergirl (1,684) Counterpart (1,125) La Casa de Papel (905) Friends (758) The Big Bang Theory (732) Doctor Who (704)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018