Giriş Kayıt
Michael Bjornson

Michael Bjornson


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Michael Bjornson, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 508
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.1 160
1994 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,003
1993 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 4.2 797
1993 Suç Yapım Tasarımcısı 6.2 173
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019