Giriş Kayıt
Shane Bitterling

Shane Bitterling


Senarist, Yönetmen Asistanı

Shane Bitterling, senarist, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Taşıma Bölümü 4.7 174
2013 Komedi 5.3 6,407
2013 Senarist    
2012 Korku Senarist
Yönetmen Asistanı
3.5 565
2012 Fantastik Senarist 4.2 829
2009 Suç Senarist 4.7 215

Loch Ness’in Derinliklerinde
2002 Aksiyon Senarist 3.2 1,149
1996 Gerilim Çeşitli 6.2 98
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019