Giriş Kayıt
Jeannine Bisignano

Jeannine Bisignano (61)


Oyuncu

Janeane Bisignano, 28 Nisan 1957 Rolling Hills, California, ABD doğumlu oyuncu.

James Bond: Öldürme Yetkisi (1989) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Janeane Bisignano
Doğum Tarihi: 28 Nisan 1957
Doğum Yeri: Rolling Hills, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jeanine Bisignano | Jeannine Madsen
Burcu: Boğa
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Gerilim Oyuncu 5.1 186

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 32 Aksiyon Oyuncu 6.6 83,549
1988 31 Komedi Oyuncu 5.7 3,522

Karımı Kaçırdılar
1986 29 Komedi Oyuncu 6.9 23,492
1986 29 Komedi Oyuncu 5.6 1,555
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018