Giriş Kayıt
Ron Bishop

Ron Bishop (48)


Senarist

Ronald Arthur Bishop, 21 Temmuz 1921 Ohio, ABD doğumlu senarist.

How the West Was Won (1978), (1955) Gunsmoke (1955), (1957) Maverick (1957), (1959) Laramie (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ronald Arthur Bishop
Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1921
Doğum Yeri: Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Ronald Bishop | writer emeritus Mr. Ron Bishop
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 Western Senarist 8.3 1,467
1965 Macera Senarist 8.3 261
1965 Dram Senarist 7.5 726
1962 Aksiyon Senarist 8.4 1,913
1959 Western Senarist 7.8 701
1957 Western Senarist 8.2 146
1957 Western Senarist 7.9 134
1957 Aksiyon Senarist 8.1 2,092
1955 Dram Senarist 8.0 4,141
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,357) Supernatural (3,928) The Big Bang Theory (2,443) The Flash (2,325) Shameless (1,906) Better Call Saul (1,851) Arrow (1,767) Titans (1,162) A Discovery of Witches (1,155) Manifest (1,070)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018