Giriş Kayıt
Ron Bishop

Ron Bishop (48)


Senarist

Ronald Arthur Bishop, 21 Temmuz 1921 Ohio, ABD doğumlu senarist.

How the West Was Won (1978), (1955) Gunsmoke (1955), (1957) Maverick (1957), (1959) Laramie (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ronald Arthur Bishop
Doğum Tarihi: 21 Temmuz 1921
Doğum Yeri: Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Ronald Bishop | writer emeritus Mr. Ron Bishop
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 Western Senarist 8.3 1,484
1965 Macera Senarist 8.3 263
1965 Dram Senarist 7.5 735
1962 Aksiyon Senarist 8.4 1,931
1959 Western Senarist 7.8 714
1957 Western Senarist 8.2 149
1957 Western Senarist 7.8 137
1957 Aksiyon Senarist 8.1 2,123
1955 Dram Senarist 8.0 4,205
Dizi Altyazıları
Arrow (3,076) The Flash (2,502) Vikings (2,378) Doctor Who (1,533) Outlander (1,362) Supernatural (951) Titans (916) Supergirl (897) La Casa de Papel (892) The Big Bang Theory (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018