Giriş Kayıt
Nic Bishop

Nic Bishop (45)


Oyuncu

Nic Bishop, 19 Eylül 1973 Swindon, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Woodlawn (2015), (2010) Covert Affairs (2010), (2014) Dominion (2014), (2011) Body of Proof (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1973
Doğum Yeri: Swindon, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.7 4,937
2017 44 Komedi Oyuncu    
2015 42 Dram Oyuncu 6.5 5,679
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 21,464
2014 Suç Oyuncu 7.2 298
2011 Suç Oyuncu 7.1 13,367
2010 37 Dram Oyuncu 4.8 205
2010 Suç Oyuncu 5.6 356
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,616
2002 29 Dram Oyuncu 6.6 422
2001 Dram Oyuncu 7.2 3,946
1994 Aksiyon Oyuncu 6.8 674

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 4,914
- Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,267) Shameless (2,646) The First (2,633) Better Call Saul (2,232) Bodyguard (2,145) La Casa de Papel (1,533) The 100 (1,195) The Big Bang Theory (1,089) Take Two (1,077) Elementary (1,071)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018