Giriş Kayıt
John Bishop

John Bishop


Oyuncu

John Bishop, oyuncu.

(1952) Kötü Ve Güzel (1952), (1948) I Walk Alone (1948), (1957) Jet Pilotu (1957), (1950) Dark City (1950) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jet Pilotu
1957 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,887

Kötü Ve Güzel
1952 Dram Oyuncu 7.9 11,394

Pat Ve Mike
1952 Komedi Oyuncu 7.0 4,606
1952 Komedi Oyuncu 6.5 975
1950 Suç Oyuncu 6.8 1,567
1949 Dram Oyuncu 7.0 600
1948 Kara Film Oyuncu 7.1 1,729
Dizi Altyazıları
Vikings (5,778) Supernatural (2,607) Titans (2,500) The Flash (1,634) The Gifted (1,274) Doctor Who (1,180) The Big Bang Theory (1,029) Outlander (1,026) La Casa de Papel (991) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018