Giriş Kayıt
Bill Birrell

Bill Birrell


Görsel Efekt

Bill Birrell, görsel efekt.

Eyvah Karım Bir Katil (1993), Look Who's Talking Now (1993), Son Kahraman (1993), (1996) Dev Şeftali (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: G. William Birrell | William Birrell
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dev Şeftali
1996 Animasyon Görsel Efekt 6.7 55,292

Beynimdeki Düşman
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 61,368
1993 Komedi Görsel Efekt 4.3 25,331

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Görsel Efekt 6.4 30,739

Son Kahraman
1993 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 122,212
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019