Giriş Kayıt
Michael Birkett

Michael Birkett (85)


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Michael Birkett, 22 Ekim 1929 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen asistanı, yapımcı.

Kadın Katilleri (1955), Masumlar (1961), Billy Budd (1962), Dunkirk (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

Michael Birkett, 03 Nisan 2015 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 22 Ekim 1929
Ölüm Tarihi: 03 Nisan 2015
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Yapımcı 7.9 980

Kral Lear
1971 42 Dram Yapımcı 7.2 703
1967 38 Dram Yapımcı 7.6 2,128
1966 37 Komedi Yapımcı 5.1 2,355
1963 34 Dram Yapımcı 7.2 572
1962 33 Macera Yönetmen Asistanı 7.9 3,628

Masumlar
1961 32 Korku Yönetmen Asistanı 7.9 23,775
1958 29 Suç Yönetmen Asistanı 6.9 480
1958 29 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 2,343
1957 28 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 908
1956 27 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 54

Kadın Katilleri
1955 26 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 24,247
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019