Giriş Kayıt
Russell Birdwell

Russell Birdwell (74)


Yönetmen, Senarist

Russell Juarez Birdwell, 17 Ekim 1903 Texas, ABD doğumlu yönetmen, senarist.

Rebecca (1940), Mösyö Verdoux (1947), Bir Yıldız Doğuyor (1937), Yalancılar Şahı (1937) gibi yapımlarla biliniyor.

Russell Birdwell, 15 Aralık 1977 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Russell Juarez Birdwell
Doğum Tarihi: 17 Ekim 1903
Ölüm Tarihi: 15 Aralık 1977
Doğum Yeri: Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Russell J. Birdwell
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 57 Aksiyon Çeşitli 6.9 12,670
1957 54 Gizem Yönetmen 6.0 64
1956 53 Dram Yönetmen 6.2 90
1951 48 Biyografi Senarist 6.9 1,639

Mösyö Verdoux
1947 44 Komedi Çeşitli 8.0 13,648

Kanunsuzlar
1943 40 Komedi Çeşitli 5.5 3,405
1940 37 Dram Çeşitli 8.1 107,089

Rüzgar Gibi Geçti
1939 36 Dram Çeşitli 8.2 255,755

Bir Yıldız Doğuyor
1937 34 Dram Çeşitli 7.6 6,671

Yalancılar Şahı
1937 34 Komedi Çeşitli 7.3 5,182

Sahaflık
1937 34 Macera Çeşitli 7.7 3,745
1926 23 Macera Çeşitli 7.3 1,621
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,969) Arrow (1,592) Outlander (1,255) Supernatural (1,101) Better Call Saul (929) Titans (896) The Last Ship (889) La Casa de Papel (882) Doctor Who (794) Kidding (649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018