Giriş Kayıt
Russell Birdwell

Russell Birdwell (74)


Yönetmen, Senarist

Russell Juarez Birdwell, 17 Ekim 1903 Texas, ABD doğumlu yönetmen, senarist.

Rebecca (1940), Mösyö Verdoux (1947), Bir Yıldız Doğuyor (1937), Yalancılar Şahı (1937) gibi yapımlarla biliniyor.

Russell Birdwell, 15 Aralık 1977 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Russell Juarez Birdwell
Doğum Tarihi: 17 Ekim 1903
Ölüm Tarihi: 15 Aralık 1977
Doğum Yeri: Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Russell J. Birdwell
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 57 Aksiyon Çeşitli 6.9 12,827
1957 54 Gizem Yönetmen 5.9 66
1956 53 Dram Yönetmen 6.2 94
1951 48 Biyografi Senarist 6.9 1,658

Mösyö Verdoux
1947 44 Komedi Çeşitli 8.0 13,829

Kanunsuzlar
1943 40 Komedi Çeşitli 5.5 3,501
1940 37 Dram Çeşitli 8.1 108,652

Rüzgar Gibi Geçti
1939 36 Dram Çeşitli 8.2 258,950

Bir Yıldız Doğuyor
1937 34 Dram Çeşitli 7.6 7,012

Yalancılar Şahı
1937 34 Komedi Çeşitli 7.3 5,272

Sahaflık
1937 34 Macera Çeşitli 7.7 3,792
1926 23 Macera Çeşitli 7.3 1,646
Dizi Altyazıları
True Detective (7,400) Vikings (3,846) Shameless (2,666) The Punisher (1,516) The Flash (1,484) Arrow (1,376) Outlander (1,369) The Big Bang Theory (1,326) Supernatural (1,150) Black Mirror (1,122)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019