Giriş Kayıt
Andrew Bird

Andrew Bird


Editör, Editör

Andrew Bird, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu editör, editör.

Duvara Karşı (2004), Aşka Ruhunu Kat (2009), Yaşamın Kıyısında (2007), Paramparça (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Paramparça
2017 Suç Editör 7.1 21,327

Önce Babamı Öldürdüler
2017 Biyografi Editorial Department 7.2 10,235
2016 Dram Editör 6.8 606

Elveda Berlin
2016 Komedi Editör 7.0 6,817
2015 Komedi 6.2 9
2015 Dram Editör 5.7 838

Kesik
2014 Dram Editör 6.4 4,798
2013 Komedi Editör 6.7 87

Cennetteki Çöplük
2012 Belgesel Editör 6.5 307

Gelecek
2011 Komedi Editör 6.2 7,629

Ormandaki Kulübe
2011 Editorial Department 7.1 862

Aşka Ruhunu Kat
2009 Komedi Editör 7.3 33,752
2009 Dram Editör 6.0 479

Kontes
2009 Biyografi Editör 6.3 7,237

Cinli
2009 Gizem 4.7 343

Aşk ve Diğer Suçlar
2008 Komedi Editör 6.2 616

Yaşamın Kıyısında
2007 Dram Editör 7.8 28,804
2006 Dram Editör 7.5 10,692
2006 Belgesel Editör 7.1 137

İstanbul Hatırası: Köprüyü Geçmek
2005 Belgesel Editör 7.9 5,689

Avrupa Manzaraları
2004 Komedi Editör 5.8 786

Duvara Karşı
2004 Dram Editör 7.9 46,947

Kovboylar ve Melekler
2003 Komedi Editör 6.9 2,433
2002 Dram Editör 7.4 4,900
2001 Belgesel Editör 7.5 111

Osman'ın Otelindeki Aşıklar
2001 Kısa Metraj Editör 7.8 142

Temmuz'da
2000 Macera Editör 7.8 19,390

Gigantic
1999 Komedi Editör 7.7 3,991

Kısa Ve Acısız
1998 Suç Editör 7.4 3,841
1996 Kısa Metraj Editör 7.3 285
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019