Giriş Kayıt
Malin Birch-Jensen

Malin Birch-Jensen (66)


Makyaj, Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Malin Birch-Jensen, 17 Ekim 1952 Stockholm, İsveç doğumlu makyaj, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Çaylak Kasaplar (2003), Fatih Pelle (1987), Aşka Dair Her Şey (2003), Den eneste ene (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1952
Doğum Yeri: Stockholm, İsveç
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 61 Biyografi Kostüm Bölümü 6.6 1,801

Aching Hearts
2009 57 Dram Makyaj 6.5 796
2007 55 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 997
2006 54 Komedi Makyaj 5.2 534
2005 53 Gerilim Makyaj 5.4 286

Sanık
2005 53 Dram Makyaj 7.0 1,863

Tutunamayanlar
2005 53 Komedi Makyaj 7.2 3,076

Çaylak Kasaplar
2003 51 Komedi Makyaj 7.3 17,650

Aşka Dair Her Şey
2003 51 Dram Makyaj 5.5 7,633
2003 51 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Makyaj
6.3 625
2002 50 Dram Makyaj 7.4 707
2001 49 Komedi Makyaj 5.2 538
2001 49 Aile Makyaj 4.4 125
2001 49 Dram Kostüm Bölümü 6.8 879

Yeni Başlayanlar İçin İtalyanca
2000 48 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 12,251
1999 47 Komedi Makyaj 6.9 3,896
1997 45 Makyaj 6.2 432
1996 44 Dram Kostüm Bölümü 6.1 224
1992 40 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 4.9 632
1992 40 Dram Makyaj 6.9 191
1991 39 Aile Makyaj 6.8 531
1988 36 Dram Makyaj 5.7 130

Fatih Pelle
1987 35 Dram Makyaj 7.8 9,217
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019