Giriş Kayıt
Lidia Biondi

Lidia Biondi (75)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Lidia Biondi, 03 Şubat 1941 doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı.

Quatre nuits d'un rêveur (1971), (2005) Roma (2005), (2010) Aşk Mektupları (2010), (2005) Casanova (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Lidia Biondi, 16 Mayıs 2016 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Şubat 1941
Ölüm Tarihi: 16 Mayıs 2016
Diğer Bir İsmi: Lydia Biondi | Lidia Biondi C.S.C.
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.5 23
2014 Fantastik Oyuncu 8.3 39
2013 72 Komedi Oyuncu 6.3 4,637
2011 70 Komedi Oyuncu 6.1 402
2010 69 Komedi Oyuncu 6.1 382

Ye Dua Et Sev
2010 69 Dram Oyuncu 5.8 77,864

Aşk Mektupları
2010 69 Komedi Oyuncu 6.6 86,219
2008 67 Dram Oyuncu 6.2 12
2008 67 Aksiyon Oyuncu 6.0 17,140
2005 64 Macera Oyuncu 6.5 49,463

Roma
2005 Aksiyon Oyuncu 8.8 141,401
2001 Dram Oyuncu 6.8 72

Son Gülüş
1998 57 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 684
1997 56 Komedi Oyuncu 7.2 3,087
1991 50 Komedi Oyuncu 6.8 732
1979 38 Komedi Oyuncu 7.1 326

Korku Pansiyonu
1977 36 Dram Oyuncu 6.6 431
1971 30 Aksiyon Oyuncu 4.5 40
1971 30 Dram Oyuncu 7.6 1,694
1969 Tarihi Oyuncu 8.2 50
1968 27 Dram Oyuncu 7.4 55

Danger: Diabolik
1968 27 Aksiyon Oyuncu 6.5 5,221
1967 26 Western Oyuncu 5.8 127
1967 26 Macera Oyuncu 4.8 64
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019