Giriş Kayıt
Bindu

Bindu (68)


Oyuncu

Bindu Nanubhai Desai, 17 Ocak 1951 Valsad, Gujarat, Hindistan doğumlu oyuncu.

Abhimaan (1973), Amar Prem (1972), Ittefaq (1969), Kati Patang (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bindu Nanubhai Desai
Doğum Tarihi: 17 Ocak 1951
Doğum Yeri: Valsad, Gujarat, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Bindu Champaklal Zaveri
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 57 Dram Oyuncu 3.7 307
2007 56 Aksiyon Oyuncu 6.7 35,475
2004 53 Aksiyon Oyuncu 7.0 29,503
2002 51 Komedi Oyuncu 5.4 1,933
1999 48 Dram Oyuncu 3.5 324
1999 48 Komedi Oyuncu 6.2 2,483
1999 48 Müzikal Oyuncu 6.2 2,289
1999 48 Oyuncu 4.9 1,447
1998 47 Komedi Oyuncu 4.3 471
1997 46 Aksiyon Oyuncu 6.1 4,620
1997 46 Oyuncu 4.5 190
1996 45 Oyuncu 3.8 93
1996 45 Aksiyon Oyuncu 4.1 471
1995 44 Aksiyon Oyuncu 5.3 72
1994 43 Aksiyon Oyuncu 5.2 421
1994 43 Komedi Oyuncu 7.5 17,076
1994 43 Dram Oyuncu 5.0 104
1994 43 Dram Oyuncu 7.4 1,622
1994 43 Oyuncu 6.1 116
1993 42 Romantik Oyuncu 5.1 157
1993 42 Aksiyon Oyuncu 4.9 756
1993 Komedi Oyuncu 6.7 1,599
1993 42 Komedi Oyuncu 4.7 96
1992 41 Komedi Oyuncu 5.8 29
1992 41 Aksiyon Oyuncu 6.6 693
1992 41 Komedi Oyuncu 6.8 133
1990 39 Dram Oyuncu 6.0 532
1988 37 Komedi Oyuncu 6.0 703
1986 35 Oyuncu 6.2 35
1986 35 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,611
1986 35 Oyuncu 6.2 97
1986 35 Oyuncu 4.3 29
1986 35 Dram Oyuncu 6.3 31
1986 35 Macera Oyuncu 6.0 30
1985 34 Dram Oyuncu 6.8 54
1985 34 Aksiyon Oyuncu 5.7 39
1985 34 Oyuncu 5.5 28
1985 34 Oyuncu    
1983 32 Dram Oyuncu 7.0 32
1983 32 Müzikal Oyuncu 6.7 693
1982 31 Dram Oyuncu 7.2 734
1981 30 Dram Oyuncu 7.2 1,958
1981 30 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,290
1980 29 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,231
1978 27 Aksiyon Oyuncu 6.6 30
1978 27 Dram Oyuncu 7.1 133
1978 27 Oyuncu 5.9 105
1977 26 Dram Oyuncu 6.1 80
1977 26 Gizem Oyuncu 5.0 20
1977 26 Oyuncu 5.3 12
1976 25 Aksiyon Oyuncu 6.4 14
1976 25 Aksiyon Oyuncu 6.1 93
1976 25 Aksiyon Oyuncu 5.6 18
1974 23 Dram Oyuncu 7.2 91
1974 23 Dram Oyuncu 6.4 28
1973 22 Dram Oyuncu 8.0 2,335
1973 22 Aksiyon Oyuncu 5.6 103
1973 22 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,326
1973 22 Dram Oyuncu    
1972 21 Müzikal Oyuncu 8.2 1,319
1972 21 Komedi Oyuncu 6.1 62
1972 21 Dram Oyuncu 7.0 144
1971 20 Dram Oyuncu 7.0 158
1971 20 Aksiyon Oyuncu 7.0 39
1970 19 Dram Oyuncu 7.2 777
1970 19 Komedi Oyuncu 6.6 22
1969 18 Aksiyon Oyuncu 6.7 87
1969 18 Dram Oyuncu 7.1 215
1969 18 Suç Oyuncu 7.4 782
1962 11 Müzikal Oyuncu 7.2 84
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019