Giriş Kayıt
Scott Bindley

Scott Bindley


Senarist, Sanat Bölümü, Yapımcı

Scott Bindley, senarist, sanat bölümü, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Senarist 5.6 4,295

Fındık İşi 2
2017 Animasyon Yapımcı
Senarist
5.5 4,775
2017 Aksiyon Senarist 5.5 542

Fındık İşi
2014 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 24,516
1992 Komedi Senarist 5.7 1,222
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (320,434) The Big Bang Theory (7,360) The 100 (2,673) Killing Eve (2,224) Vikings (1,730) Warrior (1,686) The Flash (1,665) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,638) Arrow (1,035) Shingeki no kyojin (1,018)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019