Giriş Kayıt
Hakan Bilgin

Hakan Bilgin


Oyuncu

Hakan Bilgin, oyuncu.

Ali Kundilli 2 (2016), Avanak Kuzenler (2008), Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012), Çakallarla Dans 3: Sifir Sikinti (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

5.4 (5 Oy)
  • Currently 108/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2018 Komedi Oyuncu 4.9 657
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 3.7 177
2017 Komedi Oyuncu 6.0 55
2016 Komedi Oyuncu 6.5 171
2016 Spor Oyuncu 4.6 458
2016 Komedi Oyuncu 4.4 705
2014 Komedi Oyuncu 5.2 1,698
2014 Komedi Oyuncu 3.6 196
2013 Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 4.7 2,504
2010 Komedi Oyuncu 5.6 5,244
2009 Komedi Oyuncu 5.2 1,517
2008 Komedi Oyuncu 2.5 663
2008 Komedi Oyuncu 4.7 21,186
2008 Komedi Oyuncu 1.9 20
2008 Komedi Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 6.6 1,153
2007 Aksiyon Oyuncu 2.5 36
2006 Komedi Oyuncu 1.8 8,913
2005 Komedi Oyuncu    
2004 Oyuncu 4.2 45
2003 Gerilim Oyuncu 7.3 586
2003 Komedi Oyuncu 7.4 43
2003 Komedi Oyuncu    
2002 Aksiyon Oyuncu 1.9 632
2002 Dram Oyuncu 4.4 14
1999 Dram Oyuncu 6.4 2,181
1996 Suç Oyuncu 8.3 51,951
1995 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,078) The Sinner (1,918) Suits (1,851) Shameless (1,640) La Casa de Papel (1,504) Castle Rock (1,399) Fear the Walking Dead (1,398) Bodyguard (1,336) The 100 (1,216) Mayans M.C. (1,212)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018