Giriş Kayıt
Jean-Marie Bigard

Jean-Marie Bigard (65)


Oyuncu, Senarist

Jean-Marie Bigard, 17 Mayıs 1954 Fontaine-Luyères, Fransa doğumlu oyuncu, senarist.

Le missionnaire (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1954
Doğum Yeri: Fontaine-Luyères, Fransa
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 63 Komedi Oyuncu 3.8 40
2017 63 Komedi Oyuncu 4.4 227
2012 Komedi Oyuncu 5.2 73
2009 Suç Oyuncu 7.0 56
2009 55 Komedi Senarist
Oyuncu
6.6 1,313
2003 49 Komedi Oyuncu 5.4 1,336
2003 49 Komedi Oyuncu 4.8 306

Bir Kadın... Bir Erkek... Ve...
2002 48 Suç Oyuncu 6.2 2,041
1998 44 Biyografi Oyuncu 6.7 498
1994 Talk-Show Oyuncu 4.7 55
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019