Giriş Kayıt
Jack Big Head

Jack Big Head (63)


Oyuncu

Jack Big Head, 30 Nisan 1930 Beggs, Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu.

Jim Thorpe -- All-American (1951) yapımıyla biliniyor.

Jack Big Head, 28 Nisan 1993 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1930
Ölüm Tarihi: 28 Nisan 1993
Doğum Yeri: Beggs, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Jack Bighad | Jack Bighead
Burcu: Boğa
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 37 Western Oyuncu 6.1 781
1962 Western Oyuncu 7.4 274
1960 30 Aile Oyuncu 5.7 162
1959 Aksiyon Oyuncu 7.4 6,725
1957 Western Oyuncu 7.6 2,021
1951 21 Biyografi Oyuncu 6.9 1,648
Dizi Altyazıları
Vikings (5,452) Supernatural (3,907) The Flash (1,582) Outlander (1,289) Arrow (1,257) Titans (1,238) The Big Bang Theory (1,068) Friends (1,055) La Casa de Papel (1,040) The Protector (830)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018