Giriş Kayıt
Ambrose Bierce

Ambrose Bierce (170)


Senarist

Ambrose Gwinnett Bierce, 24 Haziran 1842 Meigs County, Ohio, ABD doğumlu senarist.

La rivière du hibou (1962) yapımıyla biliniyor.

Ambrose Bierce, 27 Eylül 2012 tarihinde (170 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ambrose Gwinnett Bierce
Doğum Tarihi: 24 Haziran 1842
Ölüm Tarihi: 27 Eylül 2012
Doğum Yeri: Meigs County, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Dod Grile
Takma İsmi: Bitter Bierce
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Biyografi Senarist    

Lanetli Şey
2006 Korku Senarist    
1975 Dram Senarist 6.5 125
1971 Dram Senarist    
1963 Dram Senarist    
1962 Kısa Metraj Senarist 8.2 3,048
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,238) The Sinner (2,051) Suits (1,931) Shameless (1,740) La Casa de Papel (1,572) Castle Rock (1,502) Fear the Walking Dead (1,443) Bodyguard (1,396) The 100 (1,358) Mayans M.C. (1,254)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018