Giriş Kayıt
Ian Biederman

Ian Biederman


Yapımcı, Senarist

Ian Biederman, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Yapımcı 6.6 4,700
2010 Dram Yapımcı
Senarist
6.6 644
2010 Suç Yapımcı
Senarist
7.5 28,139
2006 Suç Yapımcı
Senarist
7.1 10,708
2003 Suç Yapımcı 7.6 21,997
2001 Suç Yapımcı
Senarist
7.0 9,204
1999 Suç Yapımcı 8.0 66,930
1994 Dram Senarist
Yapımcı
6.8 8,536
Dizi Altyazıları
True Detective (3,503) The Flash (2,408) Shameless (2,094) Vikings (2,093) Star Trek: Discovery (1,756) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,596) Inside No. 9 (1,586) This Is Us (1,178) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019