Giriş Kayıt
Thomas Bidegain

Thomas Bidegain


Senarist, Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Thomas Bidegain, senarist, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

Yeraltı Peygamberi (2009), Pas ve Kemik (2012), Hayatımın Şarkısı (2014), Sisters Biraderler (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Senarist 6.6 46

Sisters Biraderler
2018 Macera Senarist 7.0 20,188

Sadakat
2017 Suç Senarist 6.4 2,836

Muhteşem Loïe
2016 Biyografi Senarist 6.5 1,763
2015 Suç Senarist 7.2 11,977
2015 Dram Senarist 4.5 88
2015 Dram Senarist 6.0 496
2015 Dram Senarist
Oyuncu
5.8 451
2015 Dram Yönetmen
Senarist
6.7 1,713

Ne Yerde Ne Gökte
2015 Dram Senarist 6.3 794

Hayatımın Şarkısı
2014 Komedi Senarist 7.3 21,420
2014 Biyografi Oyuncu
Senarist
6.1 4,721
2014 Komedi Senarist 6.2 612

Aşk, Tutku, Dedikodu
2014 Komedi Oyuncu 5.5 661

Pas ve Kemik
2012 Dram Senarist 7.5 58,105

Çocuklarım
2012 Dram Senarist 6.8 2,496

Peki Şimdi Nereye?
2011 Komedi Senarist 7.5 9,998
2010 Komedi 4.8 625

Yeraltı Peygamberi
2009 Suç Senarist 7.9 87,330
2004 Komedi Oyuncu
Senarist
4.5 213
2001 Komedi Senarist 5.4 703
2000 Korku Yapımcı 6.4 2,944
1991 News Oyuncu 6.6 201
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019