Giriş Kayıt
Fabienne Bichet

Fabienne Bichet


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yönetmen Asistanı

Fabienne Bichet, oyuncu yönetmeni, casting, yönetmen asistanı.

Paris'te İki Gün (2007), El sueño del mono loco (1989), The Smell of Us (2014), Yeni Ailem (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.0 79
2014 Casting 6.1 34
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.0 1,205
2013 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 9

New York'ta 2 Gün
2012 Komedi Casting 6.0 13,320
2011 Suç Casting 7.9 11,464
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 138

Benim Yıldızlarım
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 726
2008 Belgesel Oyuncu Yönetmeni 7.4 275

Paris'te İki Gün
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 29,085

Yeni Ailem
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 719
2004 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.0 127
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 9
1989 Gizem Oyuncu Yönetmeni 6.2 1,011
1984 Dram Casting 5.9 364

Mağlup Edilmeyen
1983 Aksiyon Çeşitli 6.4 2,103

Yıldırım Aşkı
1983 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 1,382
1982 Dram Çeşitli 6.8 777
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,830) Black Mirror (1,877) The 100 (1,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,751) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,688) The Big Bang Theory (1,510) Shingeki no kyojin (1,391)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019