Giriş Kayıt
Vikas Bhalla

Vikas Bhalla


Oyuncu, Müzisyen

Vikas Bhalla, oyuncu, müzisyen.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 3.0 182
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 12,814
2010 Komedi Oyuncu 4.6 2,074

Kördüğüm
2008 Dram Oyuncu 6.2 23
2007 Komedi Oyuncu
Müzik
4.9 1,533
2006 Dram Oyuncu 4.4 300
2005 Komedi Oyuncu 5.8 131
1995 Suç Oyuncu 5.3 59
Dizi Altyazıları
Shameless (3,374) Better Call Saul (3,359) Castle Rock (2,620) Bodyguard (2,359) The First (1,738) La Casa de Papel (1,229) The 100 (1,061) A Discovery of Witches (1,032) Take Two (934) The Big Bang Theory (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018