Giriş Kayıt
Sergey Bezrukov

Sergey Bezrukov (45)


Oyuncu, Yapımcı

Sergey Vitalevich Bezrukov, 18 Ekim 1973 Moscow, RSFSR, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu, yapımcı.

Brigada (2002), Amiral (2008), Kanikuly strogogo rezhima (2009), Ironiya sudby. Prodolzhenie (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sergey Vitalevich Bezrukov
Doğum Tarihi: 18 Ekim 1973
Doğum Yeri: Moscow, RSFSR, USSR [bugünkü Rusya]
Burcu: Terazi
Boyu: 1.74 m
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Oyuncu 7.0 737
2016 43 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.1 161
2016 43 Komedi Oyuncu 5.1 39
2012 39 Oyuncu 3.0 600
2012 39 Dram Oyuncu 5.5 664
2012 39 Komedi Oyuncu 6.9 2,503
2012 39 Macera Oyuncu 2.4 305
2011 38 Komedi Oyuncu 6.4 1,922
2011 38 Biyografi Oyuncu 6.5 2,323
2009 36 Macera Oyuncu 6.4 2,573
2009 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,535

Amiral
2008 35 Biyografi Oyuncu 6.8 7,052
2008 35 Animasyon Oyuncu 6.7 298
2007 34 Komedi Oyuncu 5.1 3,048
2007 34 Komedi Oyuncu 2.6 103
2006 33 Aksiyon Oyuncu 4.8 334
2006 33 Animasyon Oyuncu 7.0 508

Usta ile Margarita
2005 Dram Oyuncu 7.5 3,216
2005 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,688
2003 30 Komedi Oyuncu 5.1 135
2002 Suç Oyuncu 8.4 8,618
2002 29 Suç Oyuncu 6.6 599
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019