Giriş Kayıt
Leslie Bevis

Leslie Bevis (62)


Oyuncu

Leslie Bevis, 13 Şubat 1957 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu.

Uzay Topları (1987) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1957
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 41 Komedi Oyuncu 6.5 19,359

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Oyuncu 7.9 44,999
1991 34 Dram Oyuncu 6.0 687

Yabancılar
1988 31 Suç Oyuncu 6.3 13,173
1987 Suç Oyuncu 6.4 2,105
1987 30 Aksiyon Oyuncu 4.7 908

Uzay Topları
1987 30 Macera Oyuncu 7.1 158,663
1987 Aksiyon Oyuncu 6.9 832

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 32,741

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 7.0 15,967

Yalnız Adam
1984 27 Komedi Oyuncu 6.2 6,096
1984 Komedi Oyuncu 7.7 9,192

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,889

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 10,362

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,233
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,020) Swamp Thing (1,663) Black Mirror (1,611) The Big Bang Theory (1,555) Shingeki no kyojin (1,507) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,187)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019