Giriş Kayıt
Frank Bevis

Frank Bevis (96)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Frank Ernest Bevis, 30 Nisan 1907 Alverstoke, Hampshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Ölümden Kuvvetli (1947), Ölmeyen Kahraman (1970), Carry on Nurse (1959), Carry on Teacher (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Frank Bevis, 30 Haziran 2003 tarihinde (96 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Frank Ernest Bevis
Doğum Tarihi: 30 Nisan 1907
Ölüm Tarihi: 30 Haziran 2003
Doğum Yeri: Alverstoke, Hampshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

39. Basamak
1978 71 Suç Yapımcı    
1975 68 Komedi Yapım Yöneticisi 3.2 570
1973 66 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 1,616

Ölmeyen Kahraman
1970 63 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.9 4,028

Küçük Şahit
1970 63 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 313

Çılgınlar Canavarlar Arasında
1966 59 Komedi Yapımcı 6.9 3,679
1965 58 Komedi Yapımcı 6.2 2,211
1964 57 Komedi Yapımcı 6.8 3,414
1964 57 Komedi Yapımcı 6.3 1,723
1963 56 Macera Yapımcı 5.9 1,525
1963 56 Macera Yapımcı 6.4 1,898
1963 56 Komedi Yapımcı 6.5 191
1960 53 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 1,183
1959 52 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 1,699
1959 52 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 2,065
1958 51 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 1,638

İblisin Kurbanları
1957 50 Korku Yapımcı 7.6 9,898
1948 41 Suç Yapım Yöneticisi 6.9 407
1947 40 Gizem Yapım Yöneticisi 7.1 719

Ölümden Kuvvetli
1947 40 Suç Yapım Yöneticisi 7.8 6,722
1945 38 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 958
1944 37 Savaş Yönetmen Asistanı 7.1 1,231
1942 35 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.1 1,287
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,203) The Sinner (2,003) Castle Rock (1,328) La Casa de Papel (1,320) Shameless (1,273) A Discovery of Witches (1,234) Suits (1,191) Bodyguard (1,169) The 100 (1,146) Fear the Walking Dead (909)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018