Giriş Kayıt
Frank Bevis

Frank Bevis (96)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Frank Ernest Bevis, 30 Nisan 1907 Alverstoke, Hampshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Ölümden Kuvvetli (1947), Ölmeyen Kahraman (1970), Carry on Nurse (1959), Carry on Sergeant (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

Frank Bevis, 30 Haziran 2003 tarihinde (96 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Frank Ernest Bevis
Doğum Tarihi: 30 Nisan 1907
Ölüm Tarihi: 30 Haziran 2003
Doğum Yeri: Alverstoke, Hampshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

39. Basamak
1978 71 Suç Yapımcı 6.6 1,919
1975 68 Komedi Yapım Yöneticisi 3.3 621
1973 66 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 2,043

Ölmeyen Kahraman
1970 63 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.9 4,175

Küçük Şahit
1970 63 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 371

Çılgınlar Canavarlar Arasında
1966 59 Komedi Yapımcı 6.9 3,771
1965 58 Komedi Yapımcı 6.2 2,300
1964 57 Komedi Yapımcı 6.8 3,466
1964 57 Komedi Yapımcı 6.2 2,072
1963 56 Macera Yapımcı 5.9 1,753
1963 56 Macera Yapımcı 6.4 2,002
1963 56 Komedi Yapımcı 6.5 221
1960 53 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 1,831
1959 52 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 1,746
1959 52 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 2,129
1958 51 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 1,949

İblisin Kurbanları
1957 50 Korku Yapımcı 7.6 10,103
1948 41 Suç Yapım Yöneticisi 6.9 464
1947 40 Gizem Yapım Yöneticisi 7.2 832

Ölümden Kuvvetli
1947 40 Suç Yapım Yöneticisi 7.8 7,578
1945 38 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 1,134
1944 37 Savaş Yönetmen Asistanı 7.1 1,447
1942 35 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.1 1,339
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018