Giriş Kayıt
Frank Bevis

Frank Bevis (96)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Frank Ernest Bevis, 30 Nisan 1907 Alverstoke, Hampshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Ölümden Kuvvetli (1947), Ölmeyen Kahraman (1970), Carry on Nurse (1959), Carry on Sergeant (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

Frank Bevis, 30 Haziran 2003 tarihinde (96 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Frank Ernest Bevis
Doğum Tarihi: 30 Nisan 1907
Ölüm Tarihi: 30 Haziran 2003
Doğum Yeri: Alverstoke, Hampshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

39. Basamak
1978 71 Suç Yapımcı 6.6 1,983
1975 68 Komedi Yapım Yöneticisi 3.3 624
1973 66 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 2,081

Ölmeyen Kahraman
1970 63 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.9 4,232

Küçük Şahit
1970 63 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 373

Çılgınlar Canavarlar Arasında
1966 59 Komedi Yapımcı 6.9 3,872
1965 58 Komedi Yapımcı 6.2 2,334
1964 57 Komedi Yapımcı 6.8 3,528
1964 57 Komedi Yapımcı 6.2 2,116
1963 56 Macera Yapımcı 5.9 1,778
1963 56 Macera Yapımcı 6.4 2,038
1963 56 Komedi Yapımcı 6.5 229
1960 53 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 1,855
1959 52 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 1,775
1959 52 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 2,164
1958 51 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 1,977

İblisin Kurbanları
1957 50 Korku Yapımcı 7.6 10,266
1956 49 Gerilim Yapımcı 6.3 156
1948 41 Suç Yapım Yöneticisi 6.9 474
1947 40 Gizem Yapım Yöneticisi 7.2 847

Ölümden Kuvvetli
1947 40 Suç Yapım Yöneticisi 7.8 7,712
1945 38 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 1,146
1944 37 Savaş Yönetmen Asistanı 7.1 1,463
1942 35 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.1 1,367
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019