Giriş Kayıt
Christine Beveridge

Christine Beveridge


Makyaj

Christine Beveridge, makyaj.

Köstebek (2006), Son Ültimatom (2007), 12 Maymun (1995), Medusa Darbesi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chrissie Beveridge | Chris Beveridge
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçülen Hayatlar
2017 Komedi Makyaj 5.7 71,587

Çok Pişmiş
2015 Komedi Makyaj 6.6 93,696

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Makyaj 7.4 630,975
2014 Aksiyon Makyaj 6.4 395,845

Hazine Avcıları
2014 Dram Makyaj 6.1 116,384

Derinin Altında
2013 Dram Makyaj 6.3 110,798
2013 Biyografi Makyaj 7.0 37,401

Kayıp Umutlar
2012 Dram Makyaj 6.6 34,316

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Makyaj 7.1 125,361

Kader Ajanları
2011 Romantik Makyaj 7.1 225,145

İz Peşinde
2010 Macera Makyaj 7.6 279,868

Öteki Dünya
2010 Dram Makyaj 6.5 86,691

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Makyaj 6.8 121,214

Yenilmez
2009 Biyografi Makyaj 7.3 139,466

İspiyoncu
2009 Komedi Makyaj 6.5 59,474

Kayıp Yüzük
2007 Dram Makyaj 6.6 4,141

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Makyaj 8.0 575,381

Kirli Sırlar
2006 Dram Makyaj 6.7 93,701

Köstebek
2006 Suç Makyaj 8.5 1,055,695
2005 Dram Makyaj 6.9 119,539

Çılgın Kardeşler
2005 Aksiyon Makyaj 5.9 109,377

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Makyaj 7.8 402,529
2003 Dram Makyaj 6.3 173
2002 Dram Makyaj 5.5 951

Formül 51
2001 Aksiyon Makyaj 6.3 45,762
2001 Aksiyon Makyaj 6.1 289,899

Çikolata
2000 Dram Makyaj 7.3 166,822

Güzel Şeyler
2000 Komedi Makyaj 5.9 3,304
2000 Dram Makyaj 7.9 1,948

Zor Tercih
1999 Dram Makyaj 7.1 19,855

İçgüdü
1999 Dram Makyaj 6.6 30,016

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Makyaj 6.7 154,493

İhanet
1997 Macera Makyaj 6.9 62,886
1997 Dram Makyaj 7.3 65,254

12. Gece
1996 Komedi Makyaj 7.3 5,294

12 Maymun
1995 Gizem Makyaj 8.0 534,343

Jack ve Sarah
1995 Komedi Makyaj 6.6 4,709
1995 Dram Makyaj 6.2 5,767
1995 Biyografi Makyaj 6.9 4,791

İhtiras Rüzgarları
1994 Dram Makyaj 7.5 130,903

Gölgeli Topraklar
1993 Biyografi Makyaj 7.3 15,273

Günden Kalanlar
1993 Dram Makyaj 7.9 56,411

Howardların Malikanesi
1992 Dram Makyaj 7.5 25,445
1990 Komedi Makyaj 8.4 10,772

Cadılar
1990 Fantastik Makyaj 6.8 30,864
1990 Gizem Makyaj 5.5 194

Yaşlı Adam ve Deniz
1990 Dram Makyaj 7.0 1,211

Kara Güneş Dağları
1990 Macera Makyaj 7.3 3,119
1989 Gizem Makyaj 5.9 613

Sisteki Goriller
1988 Biyografi Makyaj 7.0 21,848

Geçmişi Olmayan Adam (1988)
1988 Gizem Makyaj 6.9 3,768

Ölüme Yakarış
1987 Aksiyon Makyaj 6.3 4,141
1986 Macera Makyaj 3.1 4,586

Manzaralı Oda
1985 Dram Makyaj 7.4 35,369
1985 Dram Makyaj 6.4 440

Önemsizlik
1985 Dram Makyaj 6.7 2,837
1984 Komedi Makyaj 7.9 10,841
1984 Komedi Makyaj 6.6 2,275

Altının Laneti
1983 Dram Makyaj 6.0 2,565
1982 Romantik Makyaj 7.7 3,958
1982 Aksiyon Makyaj 5.1 929
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019