Giriş Kayıt
Robert Betts

Robert Betts


Sanat Bölümü

Robert Betts, sanat bölümü.

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak (1984), Bridget Jones'un Günlüğü (2001), Johnny English (2003), Güneş İmparatorluğu (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Betts | Lee Betts | Robert 'Bobby' Betts
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 82,690

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 624,894

Başka Bir Adam
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 10,179
2005 Dram Sanat Bölümü 6.8 2,411
2003 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 2,035
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 130,581
2003 Suç Sanat Bölümü 6.5 5,419

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.7 200,227
2000 Suç Sanat Bölümü 6.0 1,902

Paylaşılamayan Tutkular
1998 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 9,193

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Sanat Bölümü 6.3 5,360
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 2,479

12. Gece
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.3 5,234

Aşkta Ve Savaşta
1996 Biyografi Sanat Bölümü 6.0 7,577
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 2,320
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.4 2,266
1991 Belgesel Sanat Bölümü 7.4 4,655

Kray kardesler
1990 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 6,819

Beyaz Avcı Kara Yürek
1990 Macera Sanat Bölümü 6.7 9,888

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Sanat Bölümü 7.8 103,140

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 390,267

Asla Asla Deme
1983 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 54,736
Dizi Altyazıları
Vikings (5,787) Supernatural (2,608) Titans (2,502) The Flash (1,651) The Gifted (1,275) Doctor Who (1,197) The Big Bang Theory (1,032) Outlander (1,031) La Casa de Papel (992) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018