Giriş Kayıt
Robert Betts

Robert Betts


Sanat Bölümü

Robert Betts, sanat bölümü.

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak (1984), Bridget Jones'un Günlüğü (2001), Güneş İmparatorluğu (1987), Johnny English (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob Betts | Lee Betts | Robert 'Bobby' Betts
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Sanat Bölümü 6.6 81,980

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 618,944

Başka Bir Adam
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 10,106
2005 Dram Sanat Bölümü 6.8 2,398
2003 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 2,026
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 128,778
2003 Suç Sanat Bölümü 6.5 5,393

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.7 198,810
2000 Suç Sanat Bölümü 6.0 1,781

Paylaşılamayan Tutkular
1998 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 9,166

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Sanat Bölümü 6.3 5,052
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 2,471

12. Gece
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.3 5,174

Aşkta Ve Savaşta
1996 Biyografi Sanat Bölümü 6.0 6,923
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 2,306
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.4 2,245
1991 Belgesel Sanat Bölümü 7.4 4,562

Kray kardesler
1990 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 6,775

Beyaz Avcı Kara Yürek
1990 Macera Sanat Bölümü 6.7 9,796

Güneş İmparatorluğu
1987 Dram Sanat Bölümü 7.8 102,494

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 386,856

Asla Asla Deme
1983 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 54,388
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018