Giriş Kayıt
Bettina Bush

Bettina Bush


Oyuncu, Müzisyen

Bettina Bush, oyuncu, müzisyen.

Rainbow Brite and the Star Stealer (1985) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bettina
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 4,252
2012 Animasyon Oyuncu 6.1 5,654
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 6,204

Final Fantasy 7
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 56,800
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,623
2003 Animasyon Oyuncu 5.4 5,392
2002 Macera Oyuncu 3.5 732
1990 Animasyon Oyuncu 7.5 35,754
1988 Fantastik Müzik 6.5 7,410
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022