Giriş Kayıt
John Bett

John Bett


Oyuncu

John Bett, Cupar, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

(1994) Mezarını Derin Kaz (1994), (2010) Tamara Drewe (2010), (1978) Büyük Tren Soygunu (1978), (1979) Tess (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Cupar, Scotland, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu 7.8 5,926
2013 Komedi Oyuncu 6.3 3,833
2010 Komedi Oyuncu 6.2 19,267

Altın Pusula
2007 Macera Oyuncu 6.1 166,335
2005 Suç Oyuncu 6.9 198
2002 Suç Oyuncu 6.2 2,851
2000 Suç Oyuncu 7.8 702
1999 Biyografi Oyuncu 6.5 2,673
1996 Suç Oyuncu 7.2 324

Mezarını Derin Kaz
1994 Suç Oyuncu 7.3 52,403
1988 Komedi Oyuncu 7.6 1,076
1983 Komedi Oyuncu 7.2 2,933
1982 Dram Oyuncu 6.3 2,093
1981 Komedi Oyuncu 7.1 6,822
1979 Dram Oyuncu 7.3 13,372

Büyük Tren Soygunu
1978 Macera Oyuncu 7.0 14,202
1970 Dram Oyuncu 7.6 196
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019