Giriş Kayıt
Juel Bestrop

Juel Bestrop


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Juel Bestrop, oyuncu yönetmeni, casting.

Felekten bir Gece (2009), Ben, Robot (2004), İsyan (2002), Efsane Haberci (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Juel L. Bestrop | Juel Bestrup
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.8 43,141
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 9,353
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 910
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 5,172
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 122,948

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.5 58,398
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 4,627
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 68,700

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 35,410
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 174,441
2012 Komedi Casting
Oyuncu Yönetmeni
3.3 3,861
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 8,897
2011 Komedi Casting 7.7 166,528

Git Başımdan
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 298,504

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 53,896
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 45,119

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.5 37,771
2009 Komedi Casting
Oyuncu Yönetmeni
8.5 169,585

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.8 36,801

Felekten bir Gece
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.7 653,917
2009 Komedi Casting
Oyuncu Yönetmeni
8.3 46,446

Doğmamış
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.8 46,177

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.0 35,263

Altın Şans
2008 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.7 67,173

Son Çare Bodyguard
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 54,583

Zafer Patenleri
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 144,200
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.0 61,071

Görünmez
2007 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 33,157

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 204,899

Kaderin Penası
2006 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.8 95,074

Ayrılık
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 114,076
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 9,057

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 16,762

Şut ve Gool
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 33,364

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.6 26,058
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 5,381
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 20,132

Yakar Top
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 208,731

Ben, Robot
2004 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.1 451,178

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 129,649

Efsane Haberci
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 301,609

Şapkalı Kedi
2003 Macera Oyuncu Yönetmeni 3.9 43,583

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 56,884
2003 Western Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,933

İsyan
2002 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.5 290,833

Beni Unutma
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 93,455

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 180,092

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 11,874

Evden Eve
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.9 3,744

Terkediş
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.9 8,657

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 5,082
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 12,541

Zırtapoz
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 226,419

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.3 135,367
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 38,304

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 27,240

Aşk Oyunları
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 48,006

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 199,659

Çılgın Liseliler
1998 Komedi Casting 7.7 154,118

Kirli Yarış
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 25,712

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 30,024

Saber Nehri'nde Son Direniş
1997 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 1,419

Baş Belası
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 138,124
1996 Komedi Casting
7.1 62,806
1995 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.9 6,724

Casus Avı
1994 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.3 663

İçerideki Düşman
1994 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 903

Et Ve Kemik
1993 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 4,498
1993 Dram Casting 7.6 13,793

Kayboluş
1993 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 21,075

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 149

Şifreciler
1992 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 48,357
1991 Biyografi Casting 6.8 23,247

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 Dram Casting 8.0 128,280
1991 Biyografi Casting 7.2 75,961
1990 Fantastik Casting 6.4 10,629

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Casting 7.6 127,870
1989 Komedi Çeşitli 4.3 3,671
Film Altyazıları
Roma (4,937) The House with a Clock in Its Walls (3,858) Venom (3,424) First Man (2,513) A Simple Favor (2,008) Lukas (1,393) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,298) Backtrace (1,214) Bird Box (1,146) The Predator (1,057)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,753) Vikings (2,986) The Flash (2,009) Arrow (1,881) The Protector (1,031) La Casa de Papel (982) Friends (923) The Big Bang Theory (804) Outlander (789) Black Mirror (749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018