Giriş Kayıt
Juel Bestrop

Juel Bestrop


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Juel Bestrop, oyuncu yönetmeni, casting.

Felekten bir Gece (2009), Ben, Robot (2004), İsyan (2002), Efsane Haberci (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Juel L. Bestrop | Juel Bestrup
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.8 42,312
2016 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.9 9,071
2015 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 908
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 5,038
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 117,312

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 3.5 57,772
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 4,596
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 68,354

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 35,122
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 173,564
2012 Komedi Casting
Oyuncu Yönetmeni
3.3 3,820
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 8,853
2011 Komedi Casting 7.7 165,497

Git Başımdan
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 297,114

Seni Uzaktan Sevmek
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 53,736
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 44,752

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.5 37,392
2009 Komedi Casting
Oyuncu Yönetmeni
8.5 168,267

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.8 36,539

Felekten bir Gece
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.7 649,620
2009 Komedi Casting
Oyuncu Yönetmeni
8.3 46,178

Doğmamış
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.8 45,945

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.0 35,008

Altın Şans
2008 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.7 66,745

Son Çare Bodyguard
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 54,360

Zafer Patenleri
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 143,379
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.0 60,519

Görünmez
2007 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.3 33,016

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 203,625

Kaderin Penası
2006 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.8 94,521

Ayrılık
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 113,169
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 8,989

Bak Şu Köpeğe
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 16,629

Şut ve Gool
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 33,197

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.6 25,856
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 5,337
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 19,777

Yakar Top
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 207,435

Ben, Robot
2004 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.1 447,884

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 129,137

Efsane Haberci
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 299,617

Şapkalı Kedi
2003 Macera Oyuncu Yönetmeni 3.8 42,833

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 56,478
2003 Western Oyuncu Yönetmeni    

İsyan
2002 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.5 289,050

Beni Unutma
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 92,934

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 179,041

Harvard Hırsızı
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 11,820

Evden Eve
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.9 3,730

Terkediş
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.9 8,603

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 5,044
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 12,453

Zırtapoz
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 225,101

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.3 134,222
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 38,064

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 27,146

Aşk Oyunları
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 47,775

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 198,550

Çılgın Liseliler
1998 Komedi Casting 7.7 153,089

Kirli Yarış
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 25,533

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 29,878

Saber Nehri'nde Son Direniş
1997 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.0 1,406

Baş Belası
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 137,127
1996 Komedi Casting
7.1 62,274
1995 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 8.0 6,632

Casus Avı
1994 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.3 577

İçerideki Düşman
1994 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.8 893

Et Ve Kemik
1993 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 4,459
1993 Dram Casting 7.6 13,707

Kayboluş
1993 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 20,942

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.1 148

Şifreciler
1992 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 48,061
1991 Biyografi Casting 6.8 23,128

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 Dram Casting 8.0 127,489
1991 Biyografi Casting 7.2 75,394
1990 Fantastik Casting 6.4 10,531

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Casting 7.6 124,964
1989 Komedi Çeşitli 4.2 3,591
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018