Giriş Kayıt
Kevin Berve

Kevin Berve


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Kevin Berve, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj, oyuncu.

Kill Bill Vol. 1 (2003), Kill Bill Vol. 2 (2004), Ofis Çılgınlığı (1999), Bir Zamanlar Meksika'da (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.9 7,716

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.5 5,415
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 599,141

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 121,041

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 48,118
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 883,040

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 143,320

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 53,333

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.9 31,524

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.0 13,049

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 97,298
2001 Western Makyaj 5.7 238

Vahşi Aşk
2000 Dram Özel Efekt 5.8 12,302
2000 Komedi Özel Efekt 6.8 29,761
1999 Komedi Özel Efekt
Makyaj
5.5 397

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.8 223,152
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.0 7,633
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 45,696
1997 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 21,926
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 568
1996 Korku Sanat Bölümü 4.3 3,860

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.6 24,594
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.5 8,181

Teksas Katliamı: İleriki Nesil
1994 Komedi Sanat Bölümü 3.2 17,590
1994 Dram Sanat Bölümü 3.5 437
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
6.1 3,634
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019