Giriş Kayıt
Kevin Berve

Kevin Berve


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Kevin Berve, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj, oyuncu.

Kill Bill Vol. 1 (2003), Kill Bill Vol. 2 (2004), Ofis Çılgınlığı (1999), Bir Zamanlar Meksika'da (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.8 7,744

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.5 5,431
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 609,769

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 122,185

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 49,081
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 897,987

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 144,726

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 54,377

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.9 31,801

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.0 13,121

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 98,920
2001 Western Makyaj 5.7 238

Vahşi Aşk
2000 Dram Özel Efekt 5.8 12,364
2000 Komedi Özel Efekt 6.8 30,054
1999 Komedi Özel Efekt
Makyaj
5.5 397

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.8 225,717
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.0 7,684
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 46,479
1997 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 22,230
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 571
1996 Korku Sanat Bölümü 4.3 3,910

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.6 24,772
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.6 8,295

Teksas Katliamı: İleriki Nesil
1994 Komedi Sanat Bölümü 3.2 17,840
1994 Dram Sanat Bölümü 3.5 441
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
6.1 3,674
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (453,468) American Gods (3,407) Into the Badlands (2,338) Gotham (2,170) Supernatural (2,131) The Big Bang Theory (2,039) Vikings (1,891) Arrow (1,332) The Blacklist (1,247) This Is Us (1,216)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019