Giriş Kayıt
Kevin Berve

Kevin Berve


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Kevin Berve, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj, oyuncu.

Kill Bill Vol. 1 (2003), Kill Bill Vol. 2 (2004), Ofis Çılgınlığı (1999), Bir Zamanlar Meksika'da (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.9 7,391

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.5 5,184
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 583,894

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 118,962

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 46,825
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 859,199

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 141,251

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 51,938

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.9 31,080

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.0 12,779

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 95,266
2001 Western Makyaj 5.8 227

Vahşi Aşk
2000 Dram Özel Efekt 5.8 12,123
2000 Komedi Özel Efekt 6.8 29,398
1999 Komedi Özel Efekt
Makyaj
5.7 376

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.8 219,939
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.0 7,212
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 44,339
1997 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 21,528
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 490
1996 Korku Sanat Bölümü 4.2 3,581

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.6 23,646
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,945

Teksas Katliamı: İleriki Nesil
1994 Komedi Sanat Bölümü 3.2 16,966
1994 Dram Sanat Bölümü 3.6 400
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
6.1 3,331
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,059) Better Call Saul (3,244) The 100 (2,087) La casa de papel (1,945) Sharp Objects (1,419) Suits (1,373) Vikings (1,127) Friends (1,055) Black Mirror (999) Yellowstone (954)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018