Giriş Kayıt
Juliet Berto

Juliet Berto (43)


Oyuncu, Senarist

Annie Jamet, 16 Ocak 1947 Grenoble, Isère, Rhône-Alpes, Fransa doğumlu oyuncu, senarist.

La chinoise (1967), Kaderi Arayan Adam (1976), Celine ve Julie'nin Sandal Sefası (1974), Duelle (une quarantaine) (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Juliet Berto, 10 Ocak 1990 tarihinde (43 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Annie Jamet
Doğum Tarihi: 16 Ocak 1947
Ölüm Tarihi: 10 Ocak 1990
Doğum Yeri: Grenoble, Isère, Rhône-Alpes, Fransa
Diğer Bir İsmi: Juliet Bertho
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 38 Oyuncu 6.0 22
1985 38 Komedi Oyuncu 7.0 134
1984 37 Belgesel Oyuncu 6.9 98

Araba Mezarlığı
1983 36 Oyuncu 6.2 86
1981 34 Belgesel Oyuncu 7.3 258
1978 31 Dram Oyuncu 6.7 242

Kaderi Arayan Adam
1976 29 Suç Oyuncu 7.6 4,453
1976 29 Dram Oyuncu 7.6 969
1974 27 Romantik Oyuncu 7.0 206

Celine ve Julie'nin Sandal Sefası
1974 27 Komedi Oyuncu
Senarist
7.7 3,956
1974 27 Komedi Oyuncu 7.3 269
1973 26 Dram Oyuncu 7.7 53
1973 26 Aksiyon Oyuncu 6.1 66
1972 25 Komedi Oyuncu 5.3 217
1971 24 Dram Oyuncu 8.1 921
1971 24 Oyuncu 6.5 11
1971 24 Oyuncu    

Vladimir ve Rosa
1971 24 Dram Oyuncu 6.1 219
1971 24 Dram Oyuncu 6.2 37
1970 23 Dram Oyuncu 6.3 30
1969 22 Komedi Oyuncu 6.1 300
1969 22 Dram Oyuncu 6.4 647

Haftasonu
1967 20 Komedi Oyuncu 7.3 11,505
1967 20 Komedi Oyuncu 7.3 4,780

Onun Hakkında Bildiğim 2 veya 3 Şey
1967 20 Komedi Oyuncu 6.9 5,542
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018