Giriş Kayıt
Giuseppe Berto

Giuseppe Berto (55)


Senarist

Giuseppe Berto, 27 Aralık 1914 Mogliano Veneto, Veneto, İtalya doğumlu senarist.

Oh, Serafina! (1976) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Aralık 1914
Doğum Yeri: Mogliano Veneto, Veneto, İtalya
Diğer Bir İsmi: Berto Giuseppe
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Taze Günahlar
1973 Dram Senarist 6.8 64

Meçhul Venedikli
1970 Dram Senarist 7.0 375
1961 47 Komedi Senarist 6.8 6

Günahkarlar Yuvası
1955 41 Dram Senarist 7.0 73
1953 39 Dram Senarist 7.0 46
1951 37 Dram Senarist 6.8 267
Film Altyazıları
Venom (3,137) A Simple Favor (2,815) First Man (2,025) Roma (1,721) Between Worlds (1,297) Lukas (1,101) The Predator (1,037) Sky Hunter (886) Mowgli (809) Goosebumps 2: Haunted Halloween (781)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,000) Vikings (2,944) The Flash (1,953) Supergirl (1,659) Supernatural (1,642) Counterpart (1,120) La Casa de Papel (886) Friends (737) The Big Bang Theory (716) Doctor Who (680)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018