Giriş Kayıt
Giuseppe Berto

Giuseppe Berto (55)


Senarist

Giuseppe Berto, 27 Aralık 1914 Mogliano Veneto, Veneto, İtalya doğumlu senarist.

Oh, Serafina! (1976) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Aralık 1914
Doğum Yeri: Mogliano Veneto, Veneto, İtalya
Diğer Bir İsmi: Berto Giuseppe
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Taze Günahlar
1973 Dram Senarist 6.7 59

Meçhul Venedikli
1970 Dram Senarist 7.0 326
1955 41 Dram Senarist 6.7 45
1953 39 Dram Senarist 7.3 35
1951 37 Dram Senarist 6.9 203
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,809) The 100 (2,626) La casa de papel (2,050) Castle Rock (1,898) Sharp Objects (1,665) Preacher (1,489) The Sinner (1,184) Vikings (1,049) Westworld (874) Friends (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018