Giriş Kayıt
Ken Berry

Ken Berry (85)


Oyuncu

Kenneth Ronald Berry, 02 Kasım 1933 Moline, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

1960 yılının Mayıs ayında Jackie Joseph ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Herbie Rides Again (1974), Uzaydan Gelen Kedi (1978), F Troop (1965), Hello Down There (1969) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kenneth Ronald Berry
Doğum Tarihi: 02 Kasım 1933
Doğum Yeri: Moline, Illinois, ABD
Takma İsmi: Kenny
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaydan Gelen Kedi
1978 45 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 3,864
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,954
1974 41 Komedi Oyuncu 5.6 6,665
1971 Komedi Oyuncu 7.8 1,030
1969 36 Komedi Oyuncu 6.1 616
1967 Komedi Oyuncu 8.8 4,230
1967 Komedi Oyuncu 8.0 2,287
1965 Komedi Oyuncu 7.4 2,186
1964 31 Dram Oyuncu 6.0 173
1962 29 Dram Oyuncu 6.7 1,346
1961 Komedi Oyuncu 8.3 7,817
1961 Dram Oyuncu 7.1 621
1960 Komedi Oyuncu 8.3 10,730
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019