Giriş Kayıt
Stephen Berra

Stephen Berra (45)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Stephen Berra, 10 Mayıs 1973 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

1999 yılının Eylül ayında Juliette Lewis ile evlendi. 6 yılın ardından 2005 yılının Aralık ayında boşandılar.

Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1973
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Steve Berra
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 40 Belgesel Yapımcı 6.8 911
2009 Komedi Oyuncu 7.8 2,290
2007 34 Komedi Yönetmen
Senarist
6.5 1,808
2002 29 Komedi Oyuncu 5.4 1,074

Buradan Çok Uzakta
1999 26 Komedi Oyuncu 6.2 15,959
1998 Dram Oyuncu 6.8 9,329
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018