Giriş Kayıt
Wally K. Berns

Wally K. Berns (61)


Oyuncu, Sanat Bölümü, Senarist

Wally Kay Berns, 25 Ekim 1929 Michigan, ABD doğumlu oyuncu, sanat bölümü, senarist.

Kızgın Boğa (1980) yapımıyla biliniyor.

Wally K. Berns, 04 Ağustos 1991 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Wally Kay Berns
Doğum Tarihi: 25 Ekim 1929
Ölüm Tarihi: 04 Ağustos 1991
Doğum Yeri: Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Waldo K. Berns | Wally Berns
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 60 Komedi Senarist 4.5 77
1982 53 Dram Oyuncu 5.3 203
1981 52 Komedi Oyuncu 5.0 1,055

Kızgın Boğa
1980 51 Biyografi Oyuncu 8.2 290,459
1979 50 Komedi Oyuncu 6.0 2,276
1978 49 Komedi Oyuncu 6.5 3,633

Sihirbaz Dev Adam
1978 Aksiyon Oyuncu 7.0 10,728
1978 49 Aile Oyuncu 5.9 3,993
1977 48 Komedi Oyuncu 2.8 403
1976 47 Komedi Oyuncu 4.0 50

Elveda Sevgilim
1975 46 Suç Oyuncu 7.1 5,670
1975 46 Aile Oyuncu 6.4 4,391

Çekirgenin Günü
1975 46 Dram Oyuncu 7.1 4,554
1975 46 Dram Oyuncu 5.6 467
1974 45 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,949
1973 44 Korku Oyuncu 4.5 512
1968 39 Korku Oyuncu 3.1 1,933
1965 36 Dram Sanat Bölümü 5.5 76
1962 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,018
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019